Son Dakika
Yeni Sarkı Sözleri Sitemize Eklenmiştir.
27 Tem 2014

Network Marketing İle Kazanç Münkün Mü?

27.7.14
Öncelikle son zamanlarda hızla yayılan bu Network Marketing hakkındaki görüşlerimi dile getireceğim sizlere. Network Marketingciler arasında ülkemizde genellikle en yaygın olanı ''Mega Holding''.

Ve bu Networklere girebilmek içinde belli bir ücret ödüyorsunuz. Yani aslında çoğu insanın girmek istediği ama onu vazgeçiren nokta bu. Bir işe girerken o işe para vermek? Bu gerçektende alışık olduğumuz birşey değil.

Bu işi yapan çok insan var çevremde. Bu işin emek isteyen bir iş olduğunu söyleyebilirim. Yasal olup olmadığı hakkında hiçbir fikrim yok. Tek diyeceğim bu Networklere her giren zengin olmuyor. Bir süre cebinden para harcayacaksın ordan oraya gideceksin kendine zemin hazırlayana kadar yıpranacaksın kendi görüşüme göre. Sonrada yolun yarısında bırakacaksın bu işi. Eee ne oldu peki? Onca verilen emek boşa. Sağlam birkaç kaynaktan aldığım bilgilere görede bu işin üstündeki insanlar asıl parayı kazanıyor alttakiler ise didiniyor ama geleceğinin ne olacağı belli olmadan.

Network marketing hakkında görüşlerim bunlardan ibarettir. Elbet kazanan vardır ama genel olarak baktığımız zaman bu işi destekleyen sayısı çok az.


0 yorum:

Yorum Gönder

 
Footer'ı Göster
Yandex.Metrica