Son Dakika
Yeni Sarkı Sözleri Sitemize Eklenmiştir.
9 Oca 2015

Medcezir 55. Bölüm Nasıl Geçti?

9.1.15
Bugünün uzun yazısı ise Medcezir 55. Bölüm ile ilgili olacak. Medcezir 55. bölüm az önce yayınlandı ve bitti.

Kısa bir şekilde özet çıkaracak olursak 54. Bölüm şu şekilde geçti ; 

Turunç Nadirin ölen adamı Cengiz, Nadirin yakalanması için Nadir ile ilgili önemli delilleri Serezlere göndermişti. Serezler delillere ulaşınca Nadirin içeri alınmaması için hiçbir neden kalmadı. Deliller Serezlere, Yaman'ın doğum gününde gelmişti. Doğum gününde Turunç Nadirde vardı. Hemen harekete geçen Serez gizlice polisleri aradı ve o gece evde olan Nadiri bulmaya çalıştı. Ama Nadir'in karakoldaki adamlar çoktan ona haber uçurup onu oradan kurtarmıştı. Nadir, Leyla ile birlikte mekandan hemen hızlıca ayrıldı. Mekandan ayrılırken Asım Beyin teknesinin anahtarlarını aldı. Anahtarları ise şantajla tehdit edilen Sude'den aldı.

Nadir ve Leyla sahilden gemiye binip uzaklaştı. Nadir, Leylayı gemide bir odaya kilitleyip gemiden farklı bir bot ile kaçtı.

Teknenin yerini bulan polisler Leylayı kurtardı. Nadire ise ulaşamadı.

Bu arada Yaman'ın yaptığı beste internette milyonlarca kez dinlendi ve Yaman bir müzik prodüktörü tarafından keşfedildi. İlerleyen bölümlerde ne olacak bilmiyoruz. Ama Yaman mimar olmak istiyor.

Faruk ise Sude'nin Kenan ile tekrardan birlikte olduğunu öğrendi. Nadir elindeki Sudeye ait görüntüler ile Sudeyi arayıp tekrardan şantaj yapıp para istedi.

Sude çaresiz bir şekilde parayı Faruk'tan istedi ama Faruk, Sude'ye yardım etmedi.

Sude çaresiz kalınca sonunda yardımı Yaman'dan istedi ve dizi orada bitti.
 
Footer'ı Göster
Yandex.Metrica