Son Dakika
Yeni Sarkı Sözleri Sitemize Eklenmiştir.
19 Ara 2014

Medcezir 53. Bölüm Nasıl Geçti?

19.12.14
Şimdi sizlere Medcezir 53. Bölüm özetini anlatacağım. Medcezirde 53. bölümde ilk olay Sibel oldu. Sibel bildiğiniz üzere Yamanın tatilde tanıştığı kızdı ama Sibel depremi başlamadan bitti diyebiliriz. Yaman, Sibel ile konuşup artık ona karşı birşey hissetmediğini ve Mira ile yeniden sevgili olduğunu söyleyince Sibel'de anlayışla karşıladı ve olay kapandı.

Sonrasında bu Sibel olayı yüzünden Yaman ve Mira çifti dışında diğer çiftlerin araları bozuldu. Bunlardan biride Eylül ve Mert çiftiydi. İkili bölümün sonuna kadar barışmadı. Turunç Nadir ise artık tamamen köşeye sıkıştı derken içeriden emir vererek Hasanı harekete geçirdi ve ortalığı yine karıştırmayı başardı.

Yaman ve Mira dışındaki çiftler kavgalıydı demiştim. Erkekler tayfası kızlara inat bir pavyona gitti ve başlarına kötü bir olay geldi. Grup hesabı isteyip kalkmak istedi ama sanırız kötü bir pavyona düştüler :) Erkek grubuna 42 Bin TL hesap çıkınca evde gülmedim değil.

Her neyse bu sırada Yaman, Mira ve kızlarla evde yemekteydi. Sonrasında Turunç Nadirin içerden verdiği emir ile Leyla, Hasanlar tarafından kaçırıldı ve Nadirin çiftlik evine götürüldü. Cengiz bunu evdeki kameralardan anlayınca sorumlu olarak Yamanın abisi Kenanıda düşündü ve Kenanın kaldığı eve gidip Kenanı rehin aldı. Bu sırada Kenan ve Yaman telefonda görüşüyorlardı ve haliyle Yamanda eve Cengizin gelip onu aldığını duymuş oldu ve Selim Serez ile harekete geçti.

Selim ve Yaman, Nadir'in çiftlik evine gidip Leyla ve Hasanları buldu. Ama onları izleyen birisi vardı oda Cengiz. Cengiz onların evin önünde görünce hepsini birden öldürmek istedi ve dürbünlü silahı ile onlara ateş etti. İlk ateşde Selim Serez kolundan vuruldu. Sonrasında ise Yaman, Selimi korumaya çalışırken sırtından vuruldu ve 53. bölümde orada bitti.

Yaman ilerleyen bölümde tabikide ölmeyecektir. Mira, Yaman'ın hastalığını bildiğini öğrendi. Mira, Yaman'ın onunla acıdığı için birlikte olduğunu düşünmeye başladı bile.

Gerisini ilerleyen bölümlerde göreceğiz. Buraya kadar vakit ayırıp okuyan herkese teşekkürler.

Sizlerde yorum olarak bir sonraki bölümde ne olabileceğini yazabilirsiniz.


0 yorum:

Yorum Gönder

 
Footer'ı Göster
Yandex.Metrica