Son Dakika
Yeni Sarkı Sözleri Sitemize Eklenmiştir.
24 Kas 2014

Taylor Swift ve Harry Styles Sevgili Mi?

24.11.14
Son zamanlarda Taylor Swift ve Harry Styles ikilisi'nin yeniden sevgili oldukları haberleri heryerde dolaşıyor diyebiliriz. İkili bir süre birlikteydi evet ama sonra ayrıldılar ve tekrar birlikte olmadılar.

Son zamanlarda söylenenlere göre Harry Styles'ın Taylor'a 1989 albümü için 1989 tane gül gönderdiği haberleri felan çıkmıştı. Bunların hepsi birer uydurmadan ibaret. Bir magazin sitesi ortaya böyle birşey atıyor ve diğer tüm magazin siteleride doğrumu diyerek bu haberi yapıyor ve çoğu insanda bu söylenenlere inanıyor malesef. İkili ayrı ayrı programlarda açıklama yaptı ve aralarında birşey olmadıklarını dile getirdi.

Bir kişi Taylor ve Harry'i bir konserde gördüğünü dile getirmiş. O kişi'nin açıklamaları :

''İkisini konser mekanının vip bölümünde gördüm. İkisi siyahlar içindeydi ve arkadaşça takılıyorlardı. Sonra kalktılar ve sahne arkasında doğru yürümeye başladılar''

Bu söylenenler ne kadar doğru bilinmez ama eğer gerçekten böyle birşeyde var ise yakında ortaya çıkacaktır emin olun. Ama asla uydurma haberlere inanmayın. Şimdi ikili birlikte mi acaba haberleri çıkmaya başladığı için daha çok uydurulan haberler görebilirsiniz.


 
Footer'ı Göster
Yandex.Metrica