Son Dakika
Yeni Sarkı Sözleri Sitemize Eklenmiştir.
17 Kas 2014

Nasıl Youtuber Olunur?

17.11.14
Öncelikle Youtuber olmak için bir konu bulmamız gerekiyor. Youtuber olmak için youtube'da videolarımızı izleyen ve bizlere abone olan yüzbinlerce kişinin olması gerekiyor. Bunun içinde doğru fikir ve doğru kategori bulmamız gerekiyor. Zevk aldığınız bir işi yaparsanız youtube'da başarılı olmamanız için bir neden yok.

Youtuber olmanın en büyük yollarından biri sürekli olabilmek. Sürekli video çekebilmek. Ancak sürekli video çekebilmek içinde fikrimizi ve o kategoride ürettiğimiz videoları sevmemiz gerekiyor.
Youtuber olabilmenin zor yanı insanlara kendinizi sevdirebilmektir. İnsanların sizi ve yeni videolarınızı merakla beklemesi için onları etkilemeniz gerekiyor. Onları etkilemenin yoluda samimilikten ve ürettiğiniz içeriklerin kalitesinden geçer.

Ülkemizde Youtuber'lara baktığımız zaman çoğunun oyun kanalı olduğunu görüyoruz. Oyun oynamayı seven bir ülke olduğumuz için izlemeside hoşumuza gidiyor. Ama Youtube artık hayatımızda o kadar yaygınlaşmaya başladıki vlog, güzellik ve farklı konular işleyen arkadaşlarda Youtube pastasından pay almaya başladı.

Youtuber olmanın yolu: Sabır, özgüven, doğru hamle ve doğru fikirden geçiyor.


0 yorum:

Yorum Gönder

 
Footer'ı Göster
Yandex.Metrica