3 kg ayvanın kabuklarını soyup , çekirdeksiz olarak parçalara ayırın ve ocakta rengi dönene kadar kavurun.Sonra aldığı kadar su koyun ve kaynayınca 3 kg şeker ekleyip tekrar kaynatın.En son limon suyu ve 1 paket damla sakızı ekleyip soğumaya bırakın.Afiyet olsun ..
DAMLA SAKIZLI AYVA REÇELİ !!
damla sakızlı ayva reçeli
damla sakızlı reçel
pratik ayva reçeli
pratik reçel yapmak
reçel nasıl yapılır
3 kg ayvanın kabuklarını soyup , çekirdeksiz olarak parçalara ayırın ve ocakta rengi dönene kadar kavurun.Sonra aldığı kadar su koyun ve kaynayınca 3 kg şeker ekleyip tekrar kaynatın.En son limon suyu ve 1 paket damla sakızı ekleyip soğumaya bırakın.Afiyet olsun ..
0 yorum:
Yorum Gönder